WRG Diverse
Användar ID:  Kom ihåg mig
Lösenord:  Glömt lösen
Om WRG-webben

 
Om WRG-webben


Allmän info om vår webb
Navigering: Diverse - Om WRG-webben
Välkommen till webben hos Western Riders club Gotland! Denna webb hålls levande genom att flitiga medlemmar håller sina ansvarsområden uppdaterade. Många medlemmar hjälper även till att skriva bildtext till de många foton som tas på tävlingar, clinics osv.

2002 gjordes den tidigare webben om och är sedan dess kopplad till en stor databas där bl a texten till sidor och bilder ligger. Vi har även kompletterat med ett annonstorg, kalender och klotterplank. Hela medlemsregistret ligger naturligtvis också online. Det underlättar inte bara för styrelsen utan för våra medlemar.

Alla medlemmar har möjlighet att logga in och kan då se hela medlemslistan samt ett antal medlemsunika sidor. Det finns även en inbyggd funktion för mailutskick till medlemmarna. Det går även att välja ut de som var medlemmar förra året men som inte har betalt avgift för i år.

På vår förstasida visas vilka sidor som har uppdaterats nyligen. En omtyckt finess som gör det lätt att se vad som är på gång. Slumpvisning och automatiskt länk på bilder som pekar på en aktivitet är något annat som förstasidan levande.

Webbservern finns hos ett IT-företag i Uppsala. De har rejäl bandbredd som tillåter många hundra att besöka den kraftfulla webbservern samtidigt.

WRG-webben använder smarta och kraftfulla grundfunktioner som ligger på servern.

Onödigt vetande


2007-10-26
Antal filer: 23 205
Antal mappar: 528
Storlek: 4,19 GB
Copyright © 2002-2021 - E-post: styrelsen@wrg.nu | webbmaster
Sökväg till denna sida: www.wrg.nu/misc/index.asp?pid=6792
Webbmotor: Lizoft AB. Innehåll uppdateras av WRGs medlemmar.
Denna sida har visats 3 510 gånger