Westernshow 2004

Uppvisningar sommaren 2004

Stor fartfylld show på westernarenan i Vänge.

Läckra hästar, tuffa ryttare och mycket country & western utlovas!


Uppvisningar 2004 i Vänge

  • Fredag 23 juli
  • Tisdag 27 juli

Insläpp från ca 17.30. Showen börjar 19.00.

  

Brev från besökare efter showerna 2003Hej alla WRG medlemmar!

Ville bara tacka för den underbara tävlingen/showen i onsdags på er hemmabana! Har varit mycket och tittat på hästtävlingar runt om i Sverige och även utomlands, men aldrig sett så mycket kreativitet, improvisation och sammanhållning! Ni har förstått hur viktigt det är att också vända sig till människor som inte kan så mycket om hästar, allt för att bredda ridsporten och särskilt westernridningen.

Här kom det tydligt fram att det viktigaste med hästar och dess hästägare är att man har roligt tillsammans och hjälps åt att utvecklas; att ta motgångar med en nypa salt men framförallt att våga misslyckas. Jag har haft ett antal hästar mest i Stockholmstrakten och mer än en gång stött på hästfolk som har häst av fel anledning och med det följer en massa prestige och ett måste att vara bäst till varje pris. Det var den stora anledningen till att jag nu tagit paus ifrån "hästeriet", men ni fick mig att få upp hoppet igen och det började suga i "hästtarmen"! Heder åt er!

Jag vill också att ni ska veta att inslaget med tjejen som red och ledde sin arab utan huvudlag hade effekt, på åtminstone en tjej bredvid mig i publiken. Det kan vara skönt att veta för jag vet att det kan kännas hopplöst ibland när man tror att man inte får någon respons.

Heder åt er i WRG! Många ridfolk har mycket av er att lära!

Laila Naumann